42. OBLETNICA ISKRE DELTE

1. POROČILO IZ 42. OBLETNICE ISKRA DELTE

Drage Deltašice in Deltaši

Letos smo se prvič zbrali “v oblaku”, na videokonferenci. ↙

Seveda imamo vsi raje srečanja v živo, a letos zaradi korona virusa ni šlo drugače. Zbralo se nas je 30+ in lepo smo se imeli. Z nami so bili kolegi, ki se sicer ne bi mogli udeležiti srečanja v živo, saj smo videli in slišali kolege iz Kanade, ZDA, Avstrije, Splita, Pule, Beograda, Skopja, Tuzle in seveda iz Ljubljane, Nove Gorice in še od drugod. Bilo je prvič, zato so nekateri imeli probleme s prijavo, zagotovo bo naslednjič lažje.

Kot ste morda že zasledili je tik pred dokončanjem dokumentarni film o Delti, ki ga bomo predvidoma lahko videli letos jeseni. Nekaj besed nam je o nastajanju filma povedal režiser g. Jurij Gruden.

Bilo je kar nekaj diskusije o aktualnih razmerah, spomnili pa smo se tudi nekaterih poslovnih zmag iz naše skupne preteklosti. Na plan je prišla pobuda, da se poleg srečanj v živo dobimo tudi polletno (ali pogosteje) na podobnih videokonferencah.

Potrudili se bomo letos organizirati še eno videokonferenco, z upanjem, da se nas bo zbralo še več in da se bomo vsi dobro imeli. Do takrat pa vabimo vse da s svojimi predlogi, akcijami in pobudami sooblikujete naše skupno druženje in sodelovanje.

Vsem prav prisrčen pozdrav od dežurnega organizacijskega odbora.

2. VABILO NA SREČANJE OB 42. OBLETNICI ISKRE DELTE

Drage deltaši, vidimo in slišimo se ob 42. obletnici Iskre Deltev petek 29. 05. 2020 ob 14h

na

VIDEOKONFERENCI

Družili se bomo vsak iz svojega udobja, bo drugače, a tako kot narekuje ta Corona-19 čas.

Pričakujemo, da se nam bodo letos pridružili tudi kolegi iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Severne Makedonije, pa še kdo.

Povezalo nas bo (verjetno najboljše) orodje za videokonference – WEBEX. Je preprosto, zlahka ga boste uporabili, tudi če se še nikoli niste udeležili kakšne videokonference.
Za vse, ki želite nujne podatke na hitro – le to morate vedeti: klik na povezavo 
https://meetingsemea20.webex.com/meetingsemea20/j.php?MTID=m3ff171d3496b481c83ca9ccb95228d19vas poveže z vašega notesnika, tablice ali pametnega telefona v videokonferenco ob 42. obletnici naše Iskra Delte.

Za kompletno informacijo pa nadaljujte z branjem …

1. Priporočamo, da se priključite z vašega notesnika, računalnika, tablice, pametnega telefona, ki naj ima tudi kamero – le tako vas bomo lahko tudi videli.

2. Povezava na videokonferenco je torej le klik na https://meetingsemea20.webex.com/meetingsemea20/j.php?MTID=m3ff171d3496b481c83ca9ccb95228d19. Prosimo prijavite se s svojim imenom.

3. Lahko se priključite tudi z navadnim telefonom.

4. Če vam med videokonferenco kaj „zašteka“ je najhitrejša rešitev – reset in ponovno klik na povezavo.

5. Če se boste povezali z vašega Android ali iOS telefona ali tablice si pred videokonferenco inštalirajte ustrezno Webex aplikacijo – Cisco Webex Meetings iz Google Play oziroma Apple App Store.

6. Ni potrebna registracija v Webex za udeležbo na videokonferenci.

7. Aplikacija je intuitivna, za udobno uporabo priporočamo ogled katerega od kratkih video zapisov z https://help.webex.com/en-us/.

8. udobno se namestite, kozarček priljubljene pijače naj bo blizu, spomini na dneve preživete v Delti tudi in par minut pred 14.00 v petek 29. 05. 2020 klik na povezavo iz točke 2.

9. Če se priključujete z navadnim telefonom pokličite +386-1-888-9016, nato na prvo vprašanje vtipkate 113 128 3043#, na drugo vprašanje pa vtipkate 47572335# in že ste notri.

10. Če se bodo v času konference (a se ne bodo!) pojavili kakšni problemi bomo TAKOJ na https://ideltaclub.com objavili rešitev.

11. Če imate kakršno koli vprašanje ga vpišite v ideltaclub@gmail.com elektrosko pošto ali v komentar te spletne strani, kjer bodo zapisani tudi odgovori (za vpis komentarja morate biti prijavljeni!).

Veselimo se srečanja 🙂 !
Organizacijski odbor


3. KOMENTARJI PRED SREČANJEM:

Slavko Komak: YYYYYY EEEEEE SSSSSSSS !!!!!!!!!! J DRAGE DELTAŠICE IN DELTAŠI

Tomaž Štebe: Oj! Pa saj bi na Livadi komot (ne)koronirali zunaj. Sicer pa se spodobi, da Deltaši uporabljamo tehnologijo dela na daljavo!
Vse dobro! Se eVidimo!

Tugo Borina : Bravo! Se vidimo/slisimo v “navidezni resnicnosti”.

Marijan Miletić : Srečan vam Dan Mladosti, Titovi mladinci!Vljudno vabljeni danes 25.5.2020 v gostilno Livada ob 14 uri na kosilo z upoštevanjem fizične distance.  Socialno treba ohraniti do virtualnega  petka! Posle tri Zoom srečanja brez video bo treba pripraviti kamero za Cisco.

Damjana Simončič:
DRAGI VSI MOJI DELTASI! NAJLEPSA HVALA ZA PRIJAZNO SPOROCILO.
MALO TEZKO SE BO PRIKLJUCITI SREDI NOCI IZ DOWN UNDER… CE MI NE USPE, BOM VSEENO V MISLIH Z VAMI IN VAS BOM POGRESALA! ZAENKRAT CAKAM V AVSTRALIJI, DA SE SPROSTI MEDNARODNI LETALSKI PROMET. TU JE ZDAJ SE VSE ZAPRTO, TUDI NOTRANJE DRZAVNE MEJE IN LETALISCA. TAKO NE MOREM NAZAJ V EVROPO, CEPRAV SEM SE VEDNO VRACALA V MESECU MAJU. LEPO IN VESELO PRAZNUJTE NASO OBLETNICO! VSEM DRAGIM SODELAVCEM POSILJAM NAJBOLJSE ZELJE ZA VELIKO ZDRAVJA IN PREMAGOVANJA VSEH FINANCNIH IN DRUGIH TEZAV, KI NAS CAKAJO V PRIHODNOSTI, TER UPAM, DA SE SPET KMALU VIDIMO V ZIVO!
POSEBEN POZDRAV IN DOBRE ZELJE DRAGEMU JANEZU SKRUBEJU!!!
OSTANITE ZDRAVI, POSILJAM VAM TOPEL OBJEM IZ VARNE RAZDALJE,
VASA, Damjana Simoncic

Eden odgovor na “42. OBLETNICA ISKRE DELTE”

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.