Kaj je vroče to jesen – ISKRA DELTA!

Glavna in dolgo pričakovana novica je, da bo na 24. Festivalu slovenskega filma premiera filma Iskre v času – svetovni računalniški podvig v sredo 13. 10. ob 13.45 v glavni dvorani Avditorija Portorož.
Brezplačne vstopnice bodo na voljo cca 30min pred projekcijo pred blagajno.
Upamo, da se nas zbere čim več, da bomo lahko po projekciji komentirali film na kakšni terasi ob kozarčku priljubljene pijače in pogledu na morje.

Trenutni plakat za film


Pričakujemo lahko še kaj v povezavi s filmom, o tem pa v naslednjem oglašanju.


Zagotovo ste na plakatih, v časopisih, na radiu ali televiziji od preteklega meseca naprej že opazili naziv naše firme, Iskre Delte.
Ja, letos 34. Grafični bienale Ljubljana nosi naziv Iskra Delta.
Sprva se nam je povezava med našo firmo in grafičnim bienalom zdela nenavadna, čudna, ko pa smo spoznali go. Nevenko Šivavec, ki vodi Mednarodni grafični likovni center in organizira grafični bienale nam je bilo jasno. Gospo Šivavec je navdušila Janezova knjiga Hladna vojna in bitka za informacijsko tehnologijo in je postavila Iskro Delto za okvir letošnjega bienala, za „sentiment“ ki se z Delto povezuje –
da je možno začeti, rasti in uspeti, a tudi doživeti skrivnosten padec. Bienale ponuja „ … da se Iskra Delta vrne iz prihodnosti, da bi vžgala iskro za zamišljanje in izgradnjo mogočih alternativnih sedanjosti …“ Vabljeni vsi, da obiščete bienale in se sprehodite med prizorišči bienala. Morda se srečamo na gradu Tivoli ali v bivši Iskrini stolpnici pred skupščino in v galeriji nasproti hotela Slon.


Uživajte jesen aktivno in v dobrem zdravju!


Idelta club.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.