1. Zimsko srečanje prijateljev Iskra Delte – 2.3.2018 Trzin

VABILO na ZIMSKO srečanje

Z veseljem vas ponovno obveščam, da bo letošnje »prvo zimsko srečanje« prijateljev Iskre Delte v petek, 02.03.2018  ob 17 uri v okrepčevalnici  BISTRO MOJCA ,

Image

Prosim vas, da si zabeležite termin in potrdite svojo udeležbo na mail joze.buh@gmail.com ali telefon 041 613 556  najkasneje do torka 27.02.2018. Prijave potrebujemo zaradi rezervacije prostora in priprave hrane v Bistroju.

Kot se nekateri starejši še spomnite je pred 40 leti vzniknila ideja o proizvodnji Delta računalnikov. 25.maja 1978 smo v prostorih Elektrotehne na sedanji Slovenski cesti predstavili Delta 340M računalnik, ki je za začetek predstavitve tudi zaigral takratno državno himno. Dan kasneje zgodaj zjutraj pa smo podpisali pogodbo o dobavi sistema s podjetjem Tekstil d.o.o., kar je bila posebna zgodba, še posebej zaradi nočnega živahnega proslavljanja.  Ta dogodek, 40 letnico,  bomo proslavili na naslednjem srečanju, ki bo letos v petek 25.maja. O podrobnostih organizacije pa se bomo pogovorili na srečanju v petek 02.03. v Trzinu.

 Pričakujemo vas na prijetnem srečanju ob dobri hrani in pijači.

 Vsem lep pozdrav in nasvidenje!

 V imenu iniciativne skupine Lea Levičar, Damjan Žemva in Janez Škrubej

 Jože Buh


 ps.
Slike so na tej povezavi.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.