Maj je že tu … in naše tradicionalno srečanje tudi … zapiši si v koledar datum 25. 5. 2022!

Drage Deltašice in Deltaši,

Čas od našega preteklega srečanja pa do danes je bil poln dogajanj. Na Covid čase nihče nima lepih spominov, sedaj pa nas vsak dan zaboli, ko gledamo in beremo o vojni v Ukrajini. Ni pa vse le hudo.

Kot Deltaši smo bili lahko veseli, da sta se v tem obdobju zgodila dva dogodka.

Enega smo nestrpno pričakovali – ja, to je bil film Jurija Grudna “Iskre v času – Svetovni računalniški podvig” v katerem nam je pokazal, kako je on videl Janezovo knjigo “Hladna vojna in bitka za informacijsko tehnologijo”.

Drugi dogodek pa nas je presenetil. To je bil 34. grafični bienale Ljubljana pod naslovom “Iskra Delta”. Zakaj Delta smo se spraševali? Odgovor na to vprašanje in še veliko zanimivih reči in prijetnih pogovorov bomo doživeli

na srečanju ob 44. obletnici Iskre Delte, v sredo 25. 5. 2022 okrog poldne v prijetnem okolju gostilne Livada

Na pripravljalnem sestanku smo se pogovorili  o organizaciji srečanja. Tudi letos se bomo družili ob prijetni hrani, pijači in zelenju v gostilni Livada. Imeli bomo predvidoma tudi nekaj gostov.

Vse se sicer draži, a ne tudi prispevek za srečanje! Seveda bo tudi letos vsak odšel domov z novo majčko.

Pomembna letošnja sprememba je, da se dobimo v sredo in ne kot običajno v petek. To nam bo omogočilo, da morda pridejo tudi sodelavke in sodelavci, ki radi za vikend že kmalu pobegnejo iz Ljubljane.

V organizacijskem odboru se veselimo ponovnega srečanja, upajmo, da se nam letos pridružijo tudi Deltaši, ki jih že dolgo, ali pa še nikoli nismo videli. Zagotovo nimamo naslovov vseh Deltašev, zato prosimo vse, da obvestite svoje prijatelje in znance o našem srečanju in jih povabite da sporočijo svoj email naslov na ideltaclub@gmail.com. Smo v letih, ko tudi pozabljamo, zato vas bomo v prihodnjih tednih spominjali na srečanje in povabili da se prijavite in sporočite velikost majčke.

Pozdravlja vas organizacijski odbor!

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.