POROČILO 44. SREČANJA DELTAŠEV NA LIVADI 25.5.2022

KOT ŽE 21 LET, SMO SE TUDI LETOS ZBRALI VSI »STARI BORCI« KOT SO NAS IMENOVALI VČASIH.

ENO LETO SMO PRESKOČILI ZARADI VSESPLOŠNEGA STRAHU PRED COVIDOM, TAKO, DA ZBIRALCI MAJIC NIMAJO ENEGA LETNIKA. NA SREČANJU JE BILO VIDETI KAR NEKAJ PRIMERKOV IZ ZGODNJIH SREČANJ V RAZNIH BARVAH. TO PALETO LAHKO VIDITE NA FOTOGRAFIJAH KATERE SO NAŠI PRIDNI IN ZVESTI SNEMALCI ZABELEŽILI.

OB PIJAČI SMO V LEPEM VREMENU SLIŠALI NEKAJ ZANIMIVOSTI OD BORISA IN JANEZA, POTEM PA SO NAS DEŽNE KAPLJE PREGNALE V NOTRANJOST ZA MIZE.

LETOS NAS JE BILO SKUPAJ 57, ČE ŠTEJEMO PRAVOČASNE PRIHODE IN TISTE, KI SO PRIŠLI KO SMO DRUGI ŽE ODHAJALI. 53 JE BILO REGISTIRANIH PLAČIL IN PREJEMNIKOV MAJIC, OSTALI ZAMUDNIKI PA SO SE MORALI ZNAJTI PO SVOJE.

LETOŠNJI SPONZOR ZA NAKUP MAJIC JE BIL NAŠ SODELAVEC M. JEFIĆ ZA KAR SE MU ZAHVALJUJEMO. DAL JE DOBER VZGLED TUDI ZA DRUGE, KI JIH VABIMO K SPONZORSTVU ZA NASLEDNJE LETO.

ZAHVALJUJEMO SE TJAŠI ZA DOBRO ORGANIZIRANO POSTREŽBO, DOBRO HRANO IN PRIJAZNO OSEBJE. SLAVKOTU IN DARKOTU ZA ORGANIZACIJO IN OBVEŠČANJE, VSEM ČLANOM ORGANIZACIJSKEGA ODBORA ZA PODPORO IN ZVESTIM SNEMALCEM (Jože S./video, Dobrin T./video ) IN FOTOGRAFOM (Jože S./slike, Dobrin T./ slike) ZA SPOMINSKE POSNETKE, KI JI ŠELE Z LETI ZAČNEMO CENITI, KO UGOTOVIMO KAKO SMO PRED LETI ŠE DOBRO IZGLEDALI.

SPOMNILI SMO SE TUDI NAŠIH ČLANOV, KI JIH NA ŽALOST NI VEČ MED NAMI. ŠE LETO ALI DVE, TRI NAZAJ SO BILI Z NAMI NA LIVADI.

ZAHVALA VSEM UDELEŽENCEM ZA DOBRO DRUŽBO. DRUGO LETO PA SPET NASVIDENJE.

ANGELCA

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.