Otvoritev nove lokacije Računalniškega muzeja

Vljudno vabljeni 


na otvoritev nove lokacije Računalniškega muzeja v soboto 18.6.2022, ob 18:00 na Celovški cesti 111 v Ljubljani (pri Kinu Šiška).
Ogledali si boste lahko otvoritveno razstavo “Kaj pa programje?”,se udeležili organiziranega vodstva in pokramljali z muzejsko ekipo. 
Razstava je primerna za vse starosti in nas na poljuden način popelje od čistih osnov računalništva do sodobne uporabe umetne inteligence, skozi vrsto interaktivnih poskusov ter primerov znanih in manj znanih programov. 

Računalniški muzej svoje korenine delovanja v Ljubljani sledi v leto 2004. Po 18 letih neprekinjenega delovanja v javno dobro na področju razvoja informacijske družbe in ohranjanja ter opominjanja na informacijsko dediščino začenjamo novo poglavje. V prelepih prenovljenih prostorih bomo z veseljem nadaljevali dosedanje delo in ga bogatili z novimi vsebinami. 

Želimo postati in ostati več kot le muzej. 
Želimo ponuditi prostor za srečevanja različnih misli, zamisli in domislic in obenem prostor prevpraševanja vsega, kar nas povezuje v tej razdrobljeni digitalni dobi, ki jo kot posamezniki vede ali nevede soustvarjamo. 


Več o nas na:https://www.racunalniski-muzej.si
https://twitter.com/muzejhttps://www.facebook.com/muzej.sihttps://www.youtube.com/RacunalniskiMuzej
Se vidimo!– 


helloworld@racunalniski-muzej.si

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.