33. obletnica ustanovitve Iskra Delte – 2011 Iški Vindgar

SLIKE s srečanja

klik


VABILO na srečanje

Spoštovani,

zopet se približuje čas našega letošnjega piknika. Letos bomo praznovali že
33. obletnico ustanovitve Delte!- piknik bo v petek 27.5.2011 ob 17:00 uri na starem mestu v Iškem
Vintgarju,
– letošnji prispevek bo enak lanskoletnemu in za posameznika znaša 25
EUR,
– vključena je hrana, pijača, članarina za celo leto ter majica,
– potrudimo se za čim večjo udeležbo in
– povabimo vse svoje znance iz Iskre Delte.Vas pozdravlja organizacijski odbor:Angela Mejak
Pungerčar Darko
Slavko Rožič
Janez Škrubej


POROČILO s srečanja
DRAGI ČLANI CLUBA IDC !
VSAKO LETO, KO PREPIŠEM SEZNAM VPLAČANIH ČLANARIN SE TA VIDNO SKRAJŠA. LETOS JE DOSEGEL LE ŠT. 59. TOREJ TOLIKO SE NAS JE ZOPET ZBRALO NA LEP SONČEN PETEK V IŠKEM VINTGARJU, VSI POMLAJENI ZA ENO LETO; TISTI PA, KI ŠE NIKOLI NISMO MANJKALI PA ZA 11.
KOT OBIČAJNO GOLAŽ JE TEKNIL VSEM, MAJČKE SO BILE V SMB BARVI, ČLANI NEKATERI VIDNO SHUJŠANI, DRUGI PREKOMERNO PREHRANJENI, SPET TRETJI S SLABIM ALI PREDOBRIM SPOMINOM, ITD. AMPAK VSI ŠE VEDRI IN DOBRO RAZPOLOŽENI KOT V RANI MLADOSTI, KO SMO BILI ŠE AKTIVNI V DELTI.
PRED ZAČEKTOM SE JE ZBRAL UPRAVNI ODBOR IN UGOTOVIL, DA LUDVIK BOKAL ŽE NEKAJ ČASA NI AKTIVEN. ZATO SMO GA SOGLASNO ZAMENJALI Z DARKOM PUNGERČARJEM. KER PA NAS JE NA ŽALOST ZAPUSTIL RADO FALESKINI JE ODBOR SPREJEL SKLEP, DA SE GA NADOMESTI Z SLAVKOM ROŽIČEM.
MISLIM, DA JE TA MENJAVA TAJNIKA ZELO DOBRA, SAJ JE PUNGERČAR POSTAL EDEN NAJBOLJ MARLJIVIH ČLANOV Z DELOM NA NAŠEM SPLETNEM PORTALU IN SODELOVANJU PRI OBVEŠČANJU VSEH ČLANOV.
TUDI ROŽIČ JE DOBRO POPRIJEL ZA DELO IN IZBIRA JE VEČ KOT ODLIČNA.
TU BI SE RADA ZAHVALILA ZA VELIKO DELO, KI GA JE OD ZAČTKA NAREDIL LUDVIK IN IZRAZILA OBŽALOVANJE, DA NAS JE KAR TAKO TIHO ZAPUSTIL. JAVNO GA VABIM NAJ POZABI MALE ZAMERE IN SE NAM NASLEDNJIČ PRIDRUŽI.
FORMALNOSTI NAM NISO ŠLE PRAV OD ROK IN SPLOH NE VEM, KAKO SE ŠE GLASI SKLEP O TEM KJE BOMO IMELI NASLEDNJE SREČANJE. TOMA DJORDJEVIČ, KI JE BIL PRISOTEN TUDI LETOS JE IZRAZIL ŽELJO, DA SE DRUGO LETO ZOPET VIDIMO V NOVEM SADU. KER BO DO TAKRAT PRETEKLO ŽE VELIKO VODE, BOMO O TEM NAREDILI POSVET NEKJE V MARCU 2012 IN BOSTE PRAVOČASNO OBVEŠČENI NA NAŠI SPLETNI STRANI. TAKRAT BO PRILOŽNOST, DA SE SREČAMO S SODELAVCI IZ CELE BIVŠE YU.
TOKRAT NE BOMO TARNALI O FINANCAH, SAJ NAM JE NAŠ  GOST IZ NOVEGA SADA VELIKODUŠNO NAMENIL VEČJI ZNESEK ZA DELOVANJE NAŠEGA CLUBA.
VSEM HVALA ZA PRIJETNO DRUŽENJE IN OBUJANJE LEPIH MLADOSTNIH DNI. DRUGO LETO PA ŠE TO PA POGLEJTE NA SPLETU V LETU 2012. VERJAMEM, DA BOMO ŠE UJELI TERMIN PRED KONCEM SVETA.
ANGELCA

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.