SREČANJE DELTAŠEV…

DRAGI DELTAŠI IN DELTAŠICE!

NA POVABILO JANEZA SMO SE ZBRALI V ČETRTEK 12.1.2023 NA STARI DOBRI LOKACIJI PRI TJAŠI NA LIVADI. KAJ JE BIL RAZLOG SREČANJA NISMO PRAV DOBRO RAZUMELI, A KO SMO ODHAJI Z NASMEHOM NA USTIH NAM TO NI BILO VEČ POMEMBNO. NAMESTO NAPOVEDI SNEŽENJA, NAS JE ZUNAJ OBSIJALO SONCE, SAJ SMO SE ISKRENO RAZVESELILI DRUG DRUGEGA.

V GOSTILNI NAS JE ČAKAL LEPO PRIPRAVLJEN PROSTOR IN SMO KAR HITRO ZASEDLI VSEH 16 STOLOV. OB PIJAČI IN TOPLIH KRUHKIH Z RAZLIČNIMI NADEVI, SMO ZAČELI S KLEPETOM. VSAK SE JE PONOVNO PREDSTAVIL, POVEDAL KDAJ JE ROJEN IN SVOJO IN DRUŽINSKO ANAMNEZO ZAČINIL ŠE S KAKO PRIGODO IZ
ŽIVLJENJA V DELTI.

ZAKAJ SMO PRIŠLI NA IDEJO O PREDSTAVITVI ROJSTNIH LETNIC? NAMREČ BLIŽA SE SPET LETOŠNI MAJ IN PO MNENJU PRISOTNIH SMO SKLENILI, DA BI BILO DOBRO PRAZNOVATI OKROGLE OBLETNICE. STAREJŠIM BI DALI PREDNOST IN TISTI, KI SO ALI BODO V KRATKEM PRAZNOVALI 80. ROJSTNI DAN SO PRVI NA VRSTI, DA SE IZKAŽEJO KOT SPONZORJI ZA MAJICE ZA LETOŠNJE SREČANJE.

PREDLOG JE BIL, DA LETOS OBELEŽIMO TUDI 80. LETNICO TOPLAKOVEGA BIVANJA NA TEJ ZEMLJICI, ON PA NAJ BI BIL NAŠ RADODARNI SPONZOR. KAKO PRESENEČANJE NAS ČAKA PA BOMO VIDELI MAJA.

JANEZOVO ZANESENO RAZLAGANJE O POLITIČNIH BOTRIH, VARNOSTI OZ. NEVARNOSTI Z RAVNANJEM Z OROŽJEM, KI NI VEČ S PUŠKAMI, TANKI IN RAKETAMI, PAČ PA JE V ROKAH TISTIH, KI UPRAVLJAJO Z RAČUNALNIŠKO TEHNOLOGIJO, NAS JE MALO ZRESNILO. UPANJE ZA BOLJŠI JUTRI JE ŠE.


POČASI SMO ODHAJALI IN SI ZAŽELELI ŠE KAKO TAKO SREČANJE, SAJ NA STARA LETA DRUŽENJE, OBUJANJE SPOMINOV, SMEH, SPOZNANJE, DA GREMO VSI PO ISTI POTI RAZVESELI DUHA IN KREPI TELO.

KMALU NASVIDENJE V VEČJEM ŠTEVILU.


ANGELCA

ps. Fotografije – Jože S.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.