POROČILO SREČANJA DELTAŠEV NA LIVADI 25.5.2023

DRAGI ČLANI IN ČLANICE DRUŠTVA ISKRA DELTA!


LETOŠNJA UDELEŽBA JE BILA KAR VISOKA. PRIJAVLJENIH JE BILO 60 ČLANOV,

PLAČALO JIH JE 63, NEKAJ ZAMUDNIKOV PA JE DOBILO LE MAJČKO IN KAK KOZARČEK.

POSEBNA ZAHVALA GRE TOKRAT NAŠEMU ČLANU DR. TOPLAKU, KI JE POSKRBEL, DA SMO DOBILI SPONZORSTVO ALMA MATER EUROPEA IN SI NA MODRE MAJČKE DALI NAPIS UMETNA INTELIGENCA. TO JE BILA TUDI GLAVNA TEMA KAJ UI JE IN KAM NAS PELJE TAK NAPREDEK NA PODROČJU RAČUNALNIŠTVA. KDO JE NAPREDNEJŠI ALI KIBERNETSKI NAPADALCI ALI KIBERNETSKA OBRAMBA. SKRATKA LAIKI SMO UGOTOVILI, DA JE UI TO KAR ŠE UI NE RAZUME KAJ ŠELE MI PAMETNJAKOVIČI.

VREME JE BILO SONČNO, RAZPOLOŽENJE IN KLEPET SE JE ZAVLEKEL TJA DO 18 URE, KO SO ZADNJI UGOTOVILI, DA SO ZADNJI.

POGREŠALI SMO NAŠO TJAŠO, DARKOTA, DAMJANA …IN VSE DRUGE ZVESTE IN AKTIVNE ČLANE. DRUGO LETO SE PA GOTOVO VIDIMO VSAJ V TAKEM ŠTEVILU.

LETOS SMO SOGLASNO TUDI SPREJELI SKLEP, DA SE FORMALNO IZPIŠEMO IZ REGISTRA DRUŠTEV. RAZLOG JE PREPROST – ZMANJŠANJE STROŠKOV ZA ADMINISTRACIJO IN POSLOVANJE. PRED LETI SMO ŽE ZAPRLI TEKOČI RAČUN DRUŠTVA, SAJ NAM JE POVZROČAL LE MESEČNE STROŠKE BANKE, DENARJA PA NA NJEM NI BILO. URADNO JE DRUŠTVO OBSTAJALO DO SEDAJ BREZ RAČUNA. NA OPOZORILO UPRAVEGA ORGANA, DA BI DRUŠTVO ZOPET IMELO TR, SMO PREDLAGALI UKINITEV STATUSA, NADALJEVALI PA BOMO NA ENAK NAČIN KOT DOSLEJ IN SE DRŽALI ŽE ZAPISANIH DOLOČIL IZ NAŠIH PRAVIL.

SREČNO DO NASLEDNJEGA SREČANJA!

ANGELCA MEJAK


ps-1. SLIKE S SREČANJA – Fotografirali Jože Stefan , Dobrin Tavčar

ps-2. Spisek udeležencev:

udelezenci-srecanja-25052023

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.