POROČILO IZ SREČANJA NA LIVADI OB 41. LETNICI USTANOVITVE DELTE

TUDI LETOS SE NISMO IZNEVERILI ŽE 18. LETNI TRADICIJI, DA SE SREČAMO NEKDANJI SODELAVCI IN PRIJATELJI ISKRE DELTE. SREČANJE JE BILO NA LIVADI, KJER NAS JE PRIČAKALO SONČNO VREME, PRIJAZNO OSEBJE, OBLOŽENE MIZE Z JEDAČO IN PIJAČO. OB OKROGLI OBLETNICI SE NAS JE ZBRALO VELIKO, PA SMO UPALI, DA LETOS TO PONOVIMO, A JIH JE PRIŠLO LE 72.

TUDI LETOS SMO DELILI MAJICE. KER SMO ŽE IZČRPALI PALETO BARV PRETEKLA LETA, SMO SE LETOS ODLOČILI ZA DVOBARVNE KAR NAJ BI SIMBOLIZIRALO SODELOVANJE IDELTACLUB-A IN RAČUNALNIŠKEGA MUZEJA. PRIJAZNI USTANOVITELJI MUZEJA SO BILI LETOS NAŠI SPONZORJI IN NAM PLAČALI MAJICE.

PO KRATKEM KLEPETU ZUNAJ IN NEKAJ KOZARČKIH PIJAČE, SMO SE PREMAKNILI V PROSTORE KJER SE JE PO DOBREM KOSILU ZAČEL PROGRAM. JANEZ JE ZOPET PONOVIL NEKAJ O NAŠI ZGODOVINI, G. ŠTAMCAR JE PREDSTAVIL USTANOVITEV MUZEJA RAČUNALNIŠTVA V LJUBLJANI IN NAS POVABIL K SODELOVANJU. GOTOVO SE NAJDE ŠE KAK ZANIMIV KOS OPREME ALI DRUGIH REKVIZITOV, KI BI JIH BILO DOBRO PODARITI, DA BI BIL MUZEJ ČIMBOLJ RAZNOLIK IN, DA SE PREDSTAVI TUDI DELO ISKREDELTE.

NATO PA JE SLAVKO KOT DOBER VODITELJ MALO POPESTRIL VZDUŠJE. POVABIL JE UDELEŽENCE K KAKI VESELI ZGODBICI IZ ČASOV NAŠE MLADOSTI V DELTI. NEKAJ POGUMNIH JE LE PRIJELO ZA MIKROFON (POGLEJ POSNETKE V NADALJEVANJU) IN SMEH JE KMALU PREPLAVIL PROSTOR.

TAKEGA ZAKLJUČKA SMO SE RAZVESELILI IN SE ZAČELI ODPRAVLJATI DOMOV Z OBLJUBO, DA SE DRUGO LETO VSI ZDRAVI IN NASMEJANI ZOPET SREČAMO.

ANGELCA


SREČANJI  ‘DELTAŠEV’ NA 41. OBLETNICI USTANOVITVE DELTE STA BILI V LJUBLJANI IN BEOGRADU.

SLIKE IZ OBEH SREČANJ SI LAHKO OGLEDATE NA POVEZAVAH:

  • Livada, Ljubljana (fotografirala Jože Stepan in Jože Buh)
  • Beograd

 

Eden odgovor na “POROČILO IZ SREČANJA NA LIVADI OB 41. LETNICI USTANOVITVE DELTE”

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.