35. obletnica ustanovitve Iskra Delte – Iški Vindgar 2013

SLIKE S SREČANJA


VABILO NA SREČANJE – Iški Vindgar

Zopet se približuje čas našega letošnjega piknika. Letos bomo praznovali že 35. obletnico ustanovitve Delte!

Datum je petek 24.5.2013 ob 17:00 uri na starem mestu v Iškem Vintgarju. Letošnji prispevek bo enak lanskoletnemu in za posameznika znaša 25 EUR. Vključena je hrana, pijača, članarina za celo leto in Janezova knjiga – The Cold War for Information Technology.

Potrudimo se za čim večjo udeležbo, povabimo vse svoje znance iz Iskre Delte!

Angela Mejak

Darko Pungerčar


POROČILO S SREČANJA – Beograd

Kao i svake godine održan je sastanak kolega koji su radili u Iskra Delta Computers od osnivanja 1975 do rastajanja u februaru 1990., a koji sada žive ili se nadju na proputovanju kroz Beograd.

Sastanak organizujemo u kafani Kod Gvera, koja je napravljena na parkingu zgrade gde se nalazio servis i skladište rezervnih delova IDC Beograd.

Ove godine su bili prisutni i dvojica kolega iz Sarajeva od kojih Milan živi i radi u Beogradu, a Slavko u Australiji.

Na žalost od rastajanja 1990, smo se oprostili i od kolega Stefanovic Ratomir, Orlic Milan, Pegan Radosav, Strugar Ivo  i Žika Joksimović.

Prisutni su bili:

Rajka Rajnvajn, Đjordje Morokvašić, Dragan Brkič, Mića Sardelić, Janko Marić Rade Vesović, Jelena Patarčić, Božic Sava, Nedjko Brdar, Ljubomir Mandić, Nikola Igić, Stanislava Šikmanović, Zoran Žugič, Ljiljana Vuković Ljubisavljević, Mirjana Đjordjevic, Miša Krpina, Nada Adamov, Dragan Sponza, Milan Crvenkov, Predrag Pušković, Zorica Brkič, Mihajlo Knežević – Buca i Slavko Milović – Australija

Dragan Sponza

Zorica Brkić

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.