Prvo letošnje srečanje

Drage Deltašice in Deltaši,

Mesec april nam kaže svojo muhavost, maj je že pred vrati in kot vsako leto ga bomo preživeli tudi na že 46. srečanju našega IDC kluba. 

Letos se dobimo v petek, 24. 05. 2024 ob 13h na Livadi. Najbolje bo, da termin takoj zapišete v koledar.

Da nihče ne ostane lačen, žejen ali brez majice je pomembno, da imamo znano število udeležencev. Zato vas organizacijski odbor prosi, da kar takoj potrdite udeležbo na ideltaclub@gmail.com, zapišite tudi želeno velikost majice.

Dober program ne menjamo, tudi cene ne, še najlepša novost bo, če se nam letos pridruži  kakšna nova sodelavka ali sodelavec, ki si bo vzel/a čas za prijetno druženje in spomine na mladostno energijo s katero smo preživljali dneve v službi. Razmislite, morda za obisk lahko spodbudite koga od svojih prijateljev in znancev. Lepo bo, če pobrskamo po omarah in letos pridemo v eni od majic iz prejšnjih srečanj.

Na dnevnem redu bo tudi letos glavna točka “Razno”, morda pa pride še kaj novega, Janez pa nam bo zagotovo postregel s kakšno zanimivostjo.

Še eno prošnjo imamo – naš neutrudni zbiratelj izdelkov, publikacij, dokumentov, načrtov in vsega drugega iz časov naše Delte – Jože Stepan (joze.stepan@siol.net) nas prosi, da pobrskamo po svojih omarah, kleteh, drvarnicah in pogledamo, ali najdemo katerega od Delta informatorjev iz priloge tega sporočila. Prinesite jih, Jože jih bo skeniral in dodal k že shranjenim na naših spletnih straneh. Vsi bomo veseli novih spominov!

Vsi se veselimo ponovnega srečanja, poskrbeli bomo, da nam bo tudi letošnje srečanje ostalo v prijetnem spominu.

Organizacijski odbor

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.